logo

Søk

Velg språk

Meny

Drift Vedlikehold og Modifikasjons konferansen (DVM)

På hav og land

BERGEN, Clarion Hotel Admiral , 31.10.2017 - 01.11.2017

På hav og land

Stigende oljepris genererer optimisme og vi ser et større mulighetsrom for vår bransje. Etter noen år på sparebluss er det nå vesentlig at aktørene er tilstede for å treffe nye kontakter og få innsyn i de mulighetene og trendene som er.

Årets program vil gi faglig påfyll og utvikling. Konferansen representerer også en god anledning til å treffe folk fra andre selskap, knytte kontakter og ta med hjem nye ideer for ytterligere forbedring og nye forretningsideer. Det er mange toppledere fra relevante bedrifter og organisasjoner som vil gi deg økt forståelse og innsikt, til mer direkte overførbar kunnskap- og erfaringsdeling.

Vi håper at du finner anledning til å delta, enten selv, eller ved å sende noen representanter fra selskapet deres til Bergen, 31. oktober - 1. november.

Velkommen til årets DVM-konferanse på Clarion Hotel Admiral i Bergen!
 
 

Om Drift, Vedlikehold & Modifikasjons konferansen

DVM konferansen er ett årlig møtested for aktører innenfor olje- og gassindustriens hvor aktuelle rammebetingelser, planer, aktiviteter, prosjekter og teknologi diskuteres. Programmet samler gode og engasjerende foredragsholdere fra de viktigste aktørene i bransjen; operatører, driftsselskaper, myndigheter og leverandører som alle presenterer og diskuterer viktige og interessante prosjekter, problemstillinger og mulige løsninger. Konferansen skal være en anledning for deg til å få faglig påfyll. Den skal også gi inspirasjon til å fortsette å gjøre industrien sikrere og mer effektiv gjennom gode og relevante presentasjoner, og du skal kunne knytte eller gjenoppfriske verdifulle kontakter i industrien.Konferansested:

Clarion Hotel Admiral
C. Sundts gate 9
5004 Bergen, Norge

Telefon: +47 55 23 64 00
E-post: cl.admiral@choice.no
Web: https://www.nordicchoicehotels.no/clarion/clarion-hotel-admiral/


Konferanseavgift:

NPF medlem:
NOK 8.900 + 25% mva

Ikke-medlemmer:
NOK 10.400 + 25% mva

Betaling kan gjøres ved registrering med enten MasterCard eller Visa, på vår nettside. Om du ikke ønsker å betale med kredittkort, vennligst ta kontakt med prosjekleder for faktura.


Seminaravgiften inkluderer:

- Lunch(x2)
- Konferansemiddag
- kaffe/te/forfriskninger


Utstilling / stand:

Kr 20.000,- + 25% mva, inkl. 1 konferansebillett og alle måltider.


Påmeldingsfrist:
30. Oktober 2017

Bli medlem i NPF: 
Medlemskap i NPF koster kr 1000,-.
Som NPF-medlem får du blant annet rabatt på NPFs seminarer/konferanser og tilgang til NPF's konferanse- og foredragsarkiv.


Presentasjoner:
Presentasjoner (slides) vil bli gjort tilgjengelig her etter seminaret. Deltagere vil bli informert per e-post når disse er tilgjengelige.


Betaling: 
Seminaravgiften betales med kredittkort (kun Visa eller Mastercard) ved påmedling, evt. etter mottatt faktura fra NPF, til kontonummer 5010.05.21196. Ved fakturering påløper et fakturagebyr på kr 100.


Avbestilling: 
Kr 2000,- i avbestillingsgebyr.
Frist for full avbestilling er 17. oktober. Etter dette må full konferanseavgift betales, også hotellrom.

Ved en avlysning av arrangementet fra NPFs side refunderes deltaker- og utstillingsavgift. Eventuelle utgifter eller egenarbeid deltakerne/utstillerne har hatt i anledning arrangementet erstattes ikke.


Overnatting:

Clarion Hotel Admiral. Overnatting (fra 31. okt. - 1. nov.) bestilles samtidig med påmelding til seminaret gjennom NPF, men betales direkte til hotellet. 

Pris: 1190,- pr. natt inkl. frokost. 

Har du spørsmål vedr. arrangementet ta gjerne kontakt med NPF v/ prosjektleder Tonje Raknes på e-post: tonje.raknes@npf.no

Tidligere konferanser År:

Siste nytt

 

NORSK PETROLEUMSFORENING

Om NPF
Lokalavdelinger
Medlemsfordeler
Konferanser
Bli medlem!

                                        

Lilleakerveien 2 A
0283 Oslo
Telefon 22 13 18 10
Epost: Se ansatte
C/O Conventor
P.O Box 1535
4093 Stavanger

Besøksadresse:
Støperigaten 38
4014 Stavanger   
Telefon: Se ansatte

 

 

 

     

Våre støttespillere og samarbeidspartnere i arbeidet for de unge: