logo

Søk

Velg språk

Meny

Medlemsfordeler

Medlemsfordeler

Som medlem i NPF kan vi tilby deg en rekke fordeler:

Adgang til relevante fagmiljøer og inspirerende nettverk
Møtene i regi av NPF gir deg en ypperlig anledning til å treffe venner og kolleger innenfor petroleumsbransjen. I tillegg gir det deg en unik mulighet til å bygge ut nettverket ditt. NPF er en møteplass som omfatter hele petroleumsbransjen, fra representanter for myndighetene til gode kolleger. I NPF treffer du også mennesker fra andre fagfelt eller interesseområder. Et tverrfaglig forum kan få deg til å se en sak fra flere sider, og bidra til å utvide horisonten din.

Medlemskap i en forening med lokalt, nasjonalt og internasjonalt fokus
NPF er representert med lokalavdelinger over hele landet, hvor du som medlem er velkommen til å delta. Lokalavdelingen gir deg nærhet, til så vel organisasjonen som kollegene. De fleste problemstillinger innenfor petroleumsbransjen har imidlertid et globalt aspekt, og NPF har derfor et internasjonalt fokus på sitt arbeid.

NPFs konferanse- og foredragsarkiv
Som personlig medlem har du tilgang til NPFs omfattende arkiv over materiale i forbindelse med konferanser. Her kan du hente ut konferansemateriell og foredrag også fra konferanser der du ikke har deltatt.

Månedlig nyhetsbrev (e-post)
Gjennom det månedlige nyhetsbrevet holdes medlemmene oppdatert om interessante aktiviteter og konferanser, aktuelle kommentarer og nyheter om bransjen.

Rabatt på konferanser
Deltakelse på NPFs konferanser som er en kilde til økt kunnskap og forståelse. NPFs konferansevirksomhet er velkjent. Gjennom deltakelse på våre konferanser får du tilgang til ny kompetanse og informasjon. Konferansene spenner over en rekke interessante temaer, og du vil alltid kunne finne en konferanse som dekker ditt interesseområde. Som medlem får du også betydelig rabatt på kursavgiften ved de fleste av NPFs konferanser.

Muligheten til å påvirke ved å delta i fagkomiteer og styrer
NPFs konferanser og møtevirksomhet planlegges i fagkomiteer og styrer. Engasjement og deltakelse gir deg en mulighet til å være med på å utforme NPFs konferanser og program for lokalavdelingene.

Medlemskontingent

Fra 1. januar 2015 gjelder følgende medlemskategorier og priser:

- Student NOK 100
Medlemmer til og med 25 år NOK 100
- Medlemmer mellom 26 – 30 år NOK 250
- Medlemmer mellom 31 – 70 år  NOK 1000
- Medlemmer fra 71 år  NOK 500

Arbeidsledige kan få ett års medlemskap til 100 kroner. Ta direkte kontakt med NPF på 22 13 18 10.

 

NPF Oslo / PF Olje
NPF i Oslo samarbeider med Polyteknisk Forening (PF) sin oljegruppe og samkjører alle aktiviteter i Oslo-regionen. NPF Oslo og PF Oljegruppe har felles styre og felles møteaktiviteter. Derfor tilbys petroleumsinteresserte i Oslo-regionen kun ett felles kombinert medlemskap  som forretningsmessig går under navnet NPF Oslo / PF Olje. Medlemskapet koster kr 1.700,- per år. Medlemmer deltar gratis på medlemsmøter og gis prioritet til møter med begrenset kapasitet. Ikke- medlemmer må betale for å delta på medlemsmøter. Prisen for det enkelte medlemsmøtet for ikke-medlemmer vil variere fra møte til møte og vil fremkomme i møteinformasjonen på nettsider i NPF og PF.

Fra 1. januar 2017 gjelder følgende medlemskategorier og priser for NPF Oslo / PF Olje:

- Student NOK 350
Medlemmer t.o.m. 30 år NOK 850
- Medlemmer mellom 31 – 70 år  NOK 1700
- Medlemmer fra 71 år  NOK 850

 

Klikk her for å melde deg inn i NPF Oslo / PF Olje

 

 

NORSK PETROLEUMSFORENING

Om NPF
Lokalavdelinger
Medlemsfordeler
Konferanser
Bli medlem!

                                        

Lilleakerveien 2 A
0283 Oslo
Telefon 22 13 18 10
Epost: Se ansatte
C/O Conventor
P.O Box 1535
4093 Stavanger

Besøksadresse:
Støperigaten 38
4014 Stavanger   
Telefon: Se ansatte

 

 

 

     

Våre støttespillere og samarbeidspartnere i arbeidet for de unge: