logo

Søk

Velg språk

Meny

  • NPF Oslo

    - en samarbeidsforening med Polyteknisk forening (PF) Oljegruppe

NPF Oslo samarbeider med Polyteknisk Forening sin (PF) Oljegruppe, og samkjører alle aktiviteter i Oslo regionen. NPF Oslo og PF Oljegruppe har felles styre og felles møteaktiviteter, og tilbyr derfor et kombinert medlemskap i begge foreninger. Møtesamarbeidet er svært positivt for begge avdelinger og gir et meget bredt og samordnet møtetilbud i regionen ved å kunne trekke på Polyteknisk Forening sin anerkjente tverrfaglige kunnskap og nettverk.

Polyteknisk Forening med sine 20 faggrupper og nettverk representerer bredden i norsk næringsliv, inklusive petroleumsindustrien, og er et uavhengig og tverrfaglig forum for samfunnsdebatt på nasjonalt og regionalt nivå. Polyteknisk Forening arrangerer mer enn 100 dagsaktuelle møter hvert år. PF møter er åpen for alle medlemmer av NPF Oslo/PF Oljegruppe.

Se www.polyteknisk.no for informasjon om møteaktiviteter og medlemsfordeler som tilkommer medlemmer av NPF Oslo/PF Oljegruppe.

Medlemskontingent i begge avdelinger er kr 1.700. Faktura sendes ut av PF Oljegruppe. Det samarbeides også med andre grupper i PF og Norges Geologiske Forening (NGF). Møtene holdes sentralt i Oslo regionen, gjerne hos bedrifter som er interessert i å være vertskap for møter, i NPF sine lokaler i Lilleakerveien 2A eller i PF sine lokaler i Håndverkeren, Rosenkrantz gaten 7 i Oslo.

Møtene er åpne for alle med interesse for petroleumsbransjen, med unntak av enkelte spesielle arrangement som har begrenset kapasitet eller er kostnadskrevende. 

Tilgrensende bransjer som ønsker uformell kontakt og informasjonsutveksling på tvers av fag, industri og tjenesteyting, store små, private og offentlige aktører – er velkomne som gjester og medlemmer. Møtetilbudet er bredt og annonseres på nettet, ved en halvårlig oversiktsbrosjyre samt via e-post. 

Har du spørsmål vedrørende medlemskap, medlemskontingent eller møteaktiviteter ta kontakt med styreleder Anne K. Knausgård

 

Tidligere aktiviteter År:

Aktiviteter i NPF Oslo

 

NORSK PETROLEUMSFORENING

Om NPF
Lokalavdelinger
Medlemsfordeler
Konferanser
Bli medlem!

                                        

Lilleakerveien 2 A
0283 Oslo
Telefon 22 13 18 10
Epost: Se ansatte
C/O Conventor
P.O Box 1535
4093 Stavanger

Besøksadresse:
Støperigaten 38
4014 Stavanger   
Telefon: Se ansatte

 

 

 

     

Våre støttespillere og samarbeidspartnere i arbeidet for de unge: